قابل توجه کلیه نانوایان لواش پز شهرستان برابر مصوبه کارگروه آرد نان متصدیان نانوایان موظفند موارد زیر را رعایت نمایند

1_شروع پخت ساعت 7 الی 11،30 صبح

2_ وقت صبحانه کارکنان نانوایی از ساعت 9 تا 9،15 میباشد

3_برای هر نفر در نوبت 33قرص نان تحویل نوبت حضوری میباشد افراد حاضر در جلوی نانوایی حق تقدم دارند

4_ بسته بندی با پلاستیک ممنوع میباشد فقط مشتریان سفره داشته باشند

5_ هر واحد نانوایی سهمیه روزانه خود را باید پخت نماید

6_ هر گونه تعطیلی اجباری یا قرض آرد ب دیگر نانوایان باید با کارشناس فرمانداری با آقای نجفی هماهنگ شود

7_ عدم رعایت هر کدام از این بند ها توسط نانوایان درصورت مشاهده و گزارش بازرسان ضمن معرفی به تعذیرات توسط کارگروه آرد نان کسر سهمیه خواهد شد

اتحادیه نانوایان