1_شروع پخت ساعت 7 الی 11،30 صبح
2_ وقت صبحانه کارکنان نانوایی از ساعت 9 تا 9،15 میباشد
3_برای هر نفر در نوبت 33قرص نان تحویل نوبت حضوری میباشد افراد حاضر در جلوی نانوایی حق تقدم دارند
4_ بسته بندی با پلاستیک ممنوع میباشد فقط مشتریان سفره داشته باشند
5_ هر واحد نانوایی سهمیه روزانه خود را باید پخت نماید
6_ هر گونه تعطیلی اجباری یا قرض آرد ب دیگر نانوایان باید با کارشناس فرمانداری با آقای نجفی هماهنگ شود
7_ عدم رعایت هر کدام از این بند ها توسط نانوایان درصورت مشاهده و گزارش بازرسان ضمن معرفی به تعذیرات توسط کارگروه آرد نان کسر سهمیه خواهد شد
اتحادیه نانوایان