‍ استاندار آذربایجان غربی: پیوند با رسانه گامی در جهت توسعه است

استاندار آذربایجان غربی گفت: اگر پیوند محکم و صمیمی با رسانه داشته باشیم، گام مهمی در توسعه برداشته ایم.
 
🔹محمدصادق معتمدیان در بازدید از باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان غربی افزود: به جهت استفاده از نیروی جوان، باشگاه خبرنگاران جوان در تولید محتوا و انتشار اخبار پیشگام است.
🔹وی خاطرنشان کرد: باید مباحث توسعه ای را دنبال کنیم که رسانه ها به عنوان اهرم اصلی تلقی می شوند.
🔹استاندار آذربایجان غربی تصریح کرد: در استان آذربایجان غربی معدن، کشاورزی، گردشگری و همچنین تجارت بین الملل پیشران های توسعه هستند.
🔹معتمدیان افزود: تعامل خبرنگاران با مسئولینق استان از شاخصه‌های توسعه می‌باشد و با ارتباط نزدیک با رسانه‌ها، می‌توان زمینه های توسعه  استان را فراهم و موانع را مرتفع کرد؛ چرا که رسانه‌ها پل ارتباطی بین مسئولان و مردم هستند.
🔹وی خاطرنشان کرد: انعکاس به موقع مشکلات، رعایت انصاف در انتقال اخبار و جلب اعتماد عمومی در انتشار اخبار، قدرت اثرگذاری بیشتری در توسعه استان و کشور خواهند داشت.
🔹معتمدیان افزود: باشگاه خبرنگاران جوان در بحث تولید و انتشار اخبار پیشگام بوده که این از ویژگی‌های مهم این رسانه می‌باشد و قطعاً با جذب مخاطب می‌تواند اثرگذاری بیشتری داشته باشد.
🔹استاندار آذربایجان غربی حرفه‌ای بودن، دقت و سرعت در انتشار اخبار را از عوامل و ویژگی های یک رسانه‌ موفق عنوان کرد و گفت: نقش رسانه، در توسعه بی بدیل و اجتناب ناپذیر است.
🔸در ادامه این بازدید، استاندار آذربایجان غربی خبر بازدید خود از باشگاه خبرنگاران جوان استان را  شخصاً در صفحه استانی این خبرگزاری بارگذاری کرد.

📆 پنجشنبه 12اسفند ماه 1400