اولین جلسه ستاد پیشگیری و مبارزه با کرونا به ریاست شکورزاده فرماندار شهرستان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی فرمانداری چایپاره ، اولین جلسه ستاد پیشگیری و مبارزه با کرونا به ریاست شکورزاده و با حضور تمامی اعضای ستاد مبارزه با کرونا شهرستان در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد

شکورزاده فرماندار شهرستان با تقدیر از زحمات اعضای ستاد پیشگیری کرونا علی الخصوص کار درمان ، افزودند:دولت سیزدهم در راستای سلامت شهروندان محترم با ارتقاء سطح تعاملات بین المللی و فراهم نمودن واکسن ، زمینه واکسیناسیون عمومی و کاهش میزان مرگ و میر هم وطنان عزیز قدم های بسیارر مهمی را برداشت .

در ادامه شکورزاده فرماندار شهرستان از شبکه بهداشت و درمان خواستار اطلاع رسانی به صورت مجازی و نصب بنر های تبلیغاتی به جهت آگاهی شهروندان جهت تزریق دز سوم و رعایت پروتکل های بهداشتی شد وی همچنین از شهرداری خواستار هماهنگی و تعامل برای کمک به شبکه بهداشت در راستای فراهم نمودن مکان مناسب جهت نصب بنرها شد.

فرماندار شهرستان با اشاره به سامانه امید و طرح رعایت پروتکل های هوشمند اظهار داشت : مسئولین اجرایی باید افراد مجرب و متخصص را در این حوزه بکار بگیرند