بازدید بخشدار بخش مرکزی چایپاره از روستای قنات میرزاجلیل

بنا به این گزارش در ابتدای ورود به روستا بخشدار مرکزی بهمراه رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان با حضور در مزار شهدای روستا با نثار فاتحه به روح پاک شهیدان این روستا بلافاصله با حضور در منزل خانواده های شهیدان والا مقام بهروز حبیب زاده و بیت اله نصیرپور قناتی با آنها دیدار و از صبر و شکیبایی آنان تجلیل کردند.
دانیالی با حضور در سطح روستاها از طرح ها و پرژه های اجراء شده توسط دهیاری بازدید و سپس با حضور در بین اهالی این روستا به مشکلات و خواسته های عمده مردم که عبارت بودند از مشکل کمبود آب کشاورزی، لایروبی قنات ها بعنوان منبع اصلی تامین کننده آب کشاورزی زمین های روستا، درخواست رسیدگی به مسائل و مشکلاتی معادن موجود در حیطه این روستا و احداث دیوار ساحلی بود، گوش دادند.
بخشدار مرکزی با حضور در مسجد روستا و تقدیر و تشکر از حضور اهالی در این مکان مقدس و تسلیت فرا رسیدن ایام فاطمیه و تبریک ایام الله دهه فجر و چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران به نقش و توسعه روستاها در یک دهه اخیر پرداخته و افزودند باید با برنامه ریزی مناسب در جهت توسعه پایدار روستاها حرکت کنیم، متاسفانه علیرغم فراهم نمودن امکانات زیرساختی و خدماتی در روستاها، مهاجرت به شهر بویژه حاشیه شهر قره ضیاءالدین و حتی شهرهای همجوار افزایش یافته است و این مسئله منجر به روی آوری مردم مهاجر به شغلهای کاذب و حتی پیش آمدن معضلات اجتماعی شده است باید در کنار ایجاد امکانات زیرساختی،خدماتی و رفاهی در روستاها به دنبال ایجاد اشتغال پایدار نیز باشیم که با اشتغال پایدار قطعا مهاجرت کاهش یافته و روستاها به محلی برای تولید محصولات کشاورزی و دامی تبدیل خواهد شد.
دانیالی در ادامه افزود اگر اجرای طرح کانال Q1 برای زمین های کشاورزی این روستا به سرانجام برسد و آب کشاورزی زمینهای زراعی شهرستان از سد آغچای تامین شود شاهد رشد و توسعه کشاورزی و باغات خواهیم بود که قطعا موجب مهاجرت معکوس به روستاها خواهد شد، برای ما قابل قبول نیست که در محیط روستا با اجرای بعضی طرحهای دست و پا گیر مردم را از انجام کار کشاورزی و دامداری منع کنیم و منجر به تخلیه روستاها شویم، ما باید زمینه ای را فراهم کنیم که همزمان با اجرای طرحهای عمرانی و توسعه ای در روستاها، طرحهای دامداری و کشاورزی را نیز توسعه داده و پایدار کنیم.
بخشدار بخش مرکزی چایپاره سپس به تبیین و تفسیر مشکلات و خواسته های مطرح شده اهالی پرداخت و گفت : فرماندار محترم و نماینده محترم شهرستان در مجلس شورای اسلامی بهمراه مسئولین ذیربط شهرستان به جد پیگیر اختصاص آب کشاورزی از سد آغچای به زمین های کشاورزی روستاهای شهرستان هستند و انشاءالله در آینده نزدیک شاهد توسعه و اشتغال بیشتر در شهرستان خواهیم بود. وی در پایان خواستار وحدت هرچه بیشتر بین مردم و اعضای شورای اسلامی و دهیار روستا جهت اجرای کامل طرح هادی و همچنین توسعه طرحهای کشاورزی و دامداری شدند.