














برگزاری ملاقات مردمی فرماندار شهرستان چایپاره
به گزارش روابط عمومی فرمانداری چایپاره :صبح امروز 4مهر ماه در راستای دیدار چهره به چهره و پاسخ به مطالبات مردم ، دیدار عمومی شکورزاده فرماندار شهرستان که دوشنبه هر هفته با هدف رسیدگی به مسائل و مشکلات عموم مراجعین برگزار می شود ، دوشنبه امروز نیز برگزار شد.
در این ملاقات که مراجعهکنندگان آن از طبقات و گروههای مختلف شغلی بودند، مشکلات و مطالباتی از قبیل : الحاق به محدوده طرح هادی روستایی ، خدمات شهری به واحدهای مسکونی قولنامه ای ، نانویی ها ، زمین های وقفی در شهر قره ضیاء الدین ، سوخت آزاد کامیون ها ، وام فرزندآوری ، آب بهاء روستایی ، انهار سنتی ، قرعه کشی قطعات مسکن روستایی ، مستأجری ، اشتغال ، سوخت زمستانی روستاهای فاقد گاز ، تسهیلات خود اشتغالی و ... مطرح و پس از صدور دستور رسیدگی از سوی فرماندار شهرستان مبنی بر پیگیریهای لازم تلفنی و مکاتبه ای برای حل مشکلات مراجعین محترم توسط مدیران اجرایی انجام شد.
لازم به ذکر است ملاقات مردمی نماینده عالی دولت با مردم شهرستان چایپاره هر هفته روزهای دوشنبه از ساعت 9 صبح الی 12برگزار می شود