برگزاری جلسه ستاد پیشگیری ، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران به ریاست فرماندار

فرماندار شهرستان :
تاکید بر شناسایی تمام نقاط حادثه خیز و تلاش برای رفع آنها و استفاده از تمام ظرفیت دستگاه های اجرایی در جهت مدیریت بحران های احتمالی 


 جلسه ستاد پیشگیری ، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران با حضور فرماندار ، جعفری مدیر کل ستاد بحران استان آذربایجان غربی و دستگاه ها و نهاد های  ذیربط در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد .

✍️به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان چایپاره ؛ سعید شکورزاده فرماندار شهرستان چایپاره ضمن اذعان به حوادث طبیعی و بحران های پیش آمده در شهرستان گفت: حادثه هیچوقت خبر نمی دهد و ما موظفیم در آمادگی کامل باشیم و ضمن پیشگیری ، تلاش کنیم تا از شدت حوادث بکاهیم .

سعید شکورزاده فرماندار شهرستان چایپاره  در ادامه ضمن تشکر از اقدامات دستگاه ها و سازمان های عضو ستاد هماهنگی مدیریت بحران گفت: در بحث مدیریت بحران ، پیشگیری از بحران وآمادگی برای مقابله با بحران از اهمیت خاصی برخوردار است و همه دستگاه های اجرایی می بایست از قبل برای مقابله با حوادث احتمالی برنامه ریزی کنند .

فرماندار و رییس ستاد بحران شهرستان با اشاره به عملکرد مدیریت بحران شهرستان در سال 1400افزود : برگزاری مانور های زلزله ، سیلاب ، پدافند غیرعامل ، لحظه صفر ، خود حفاظتی ادارات و ... از اقدامات شاخص ستاد مدیریت بحران شهرستان بوده است .

وی در ادامه تهیه و خرید تجهیزات تخصصی و انفرادی برای تیم های تخصصی کوهستان و سیلاب جمعیت هلال احمر ، ساماندهی آب سد آغچای برای رفع خشکسالی ، خرید و تجهیز اداره راهداری و شهرداری ها به دستگاه های سنگین از جمله گریدر ، بولدوزر ، کفی برای انتقال وسایط نقلیه سنگین راهگشایی را الزامی دانست .

فرماندار شهرستان در پایان با اشاره به رعایت اصول فنی مهندسی در ساخت و ساز بیان داشت : شهرستان چایپاره با توجه  به مقاوم سازی مسکن بالای 61/5درصد در سطح استان رتبه بالاتری نسبت به استان و میانگین کشوری را دارد  و با همکاری بانک ها با بنیاد مسکن در صددیم تا پایان 1403 اولین شهرستان کشور باشیم که 100 اماکن روستایی و شهری نوسازی و مقاوم سازی شده است .

مدیر کل ستاد بحران استان نیز در سخنانی خواستار ترویج آگاه بخشی جهت استفاده از وام های بهسازی و مقاوم سازی توسط روحانیون ، شورا ها  ، دهیاری ها و نظام مهندسی شد.

وی همچنین به آزاد سازی بستر های رود خانه ها را در راستای جلوگیری از سیلاب ها و برگزاری مانور های آموزشی ، تشکلیل گروه های امداد و نجات روستایی و دوره های آموزشی همکاران کمک های اولیه تاکید نمود.

جعفری مدیر کل ستاد بحران استان آذربایجان  غربی افزود ‌: تلفن های پنج رقمی و تلفن های Vip و موبایل های ثریا باید شارژ شده تا در صورت بروز حادثه به کارگیری شود . 

در پایان هر هریک از اعضای ستاد به نکته و نظرات خود پرداختند و تصمیمات لازم اتخاذ شد