





جلسه با سرمایه گذار بخش خصوصی
ظهر امروز دوشنبه 4 اردیبهشت 1402 در نشست فرماندار شهرستان با سرمایه گذاران بخش خصوصی در خصوص نحوه استفاده از ظرفیت سرمایه گذاران برای توسعه شهرستان بحث و تبادل نظر شد .
در این جلسه در خصوص اجرای ماده 27 دستورالعمل شرایط واگذاری طرح های تملک دارایی های سرمایه ای جدید، نیمه تمام، تکمیل شده و آماده بهره برداری به بخش غیر دولتی در اداره بهزیستی شهرستان با حضور
سرمایه گذار بحث و بررسی شد.
در این جلسه فرماندار و رییس کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان با اشاره به ظرفیت های ارزشمند کارگروه ماده 27 قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت به استفاده از ظرفیت ارزشمند بخش خصوصی برای تکمیل و بهره برداری از طرح های تملک دارایی های سرمایه ای جدید، نیمه تمام، تکمیل شده و آماده بهره برداری در بخش مختلف در شهرستان تأکید کرد.