




بازدید میدانی فرماندار شهرستان چایپاره از سیلوی ذخیره و مرکز خرید گندم
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان چایپاره ، عصر امروز 1401/4/25 سعید شکورزاده فرماندار شهرستان چایپاره با حضور در شرکت تعاونی روستایی حسین بگلو ضمن بازدید از محل ذخیره گندم و مرکز خرید از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات کشاورزان قرار گرفت.
گفتی است سطح زیر کشت گندم در شهرستان چایپاره حدود 6000 هکتار می باشد که 1200 هکتار آن آبی بوده و مابقی آن دیم می باشد .
مقام عالی شهرستان در ادامه افزود بنا به دلیل بارش کم نزولات آسمانی ، از اراضی دیم برداشت قابل توجهی نخواهیم داشت ولی از مقدار زمین زیر کشت آبی پیش بینی می شود نزدیک به 6000 تن گندم توسط مراکز خریداری تعاون روستایی خریداری شود .
سعید شکورزاده فرماندار شهرستان.چایپاره در ادامه بازید گفت : امسال فقط دو مرکز خرید پیش بینی شده بود که با استقبال گسترده کشاورزان در کاشت گندم در سال زراعی آینده با توجه به سیاست دولت محترم در اصلاح الگوی کشت و کشاورزی قراردادی و امتیازات ویژه به کشت محصولات استراتژیک مثل گندم تلاش داریم که سال آینده تعداد مراکز خرید را افزایش و زمان تحویل گندم را به حداقل ممکن کاهش دهیم تا کشاورزان در مدت زمان کوتاهی گندم خود را تحوبل مراکز خرید داده و پول خود را در کمترین زمان ممکن دریافت نمایند .