



جلسه کارگروه مدیریت حوزه های آبخیز شهرستان چایپاره
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان چایپاره: سه شنبه 2 خرداد 1402 ، جلسه کارگروه مدیریت حوزه های آبخیز شهرستان چایپاره به ریاست فرماندار شهرستان چایپاره و با حضور اعضای کارگروه با هدف مدیریت و تسریع در اجرای طرح های آبخیزداری شهرستان چایپاره در سالن جلسات فرمانداری شهرستان چایپاره برگزار شد.
🔹در ابتدا مهندس حمیدی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گزارشی از اقدامات به عمل آمده ارایه نمودند.
🔹سعید شکورزاده فرماندار شهرستان چایپاره در این جلسه توجه به آسیب های سال های اخیر در اثر سیل ، مطالعه و اجرای آبخیزداری در سطح شهرستان را بسیار مهم دانست و اظهار داشت : طرح های آبخیزداری از وقوع سیلاب و خسارت به زیرساخت های کشاورزی، کنترل سیلاب و افزایش منابع آبی و افزایش میزان آب دهی قنوات و از فرونشست زمین و کاهش ورود رسوب به مخازن سدها جلوگیری خواهد کرد.
🔹وی ادامه داد:خوشبختانه حدود 90٪ سطح حوزه های آبخیزداری شهرستان مورد مطالعه قرار گرفته و درحال حاضر بستر برای اجرای طرح های آبخیزداری آماده است .
🔹فرماندار شهرستان چایپاره افزود:سد آغ چای از اهمیت بسیار بالایی برخوردار بوده و باید بالادست این سد مورد مطالعه قرار گیرد در ادامه حوزه های چورس،بسطام،سولوکلو با جدیت مورد بررسی و طرح ابخیزداری در این حوزه ها اجرایی شود.