












جلسه کارگروه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان چایپاره
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان چایپاره چهارشنبه 10 خرداد 1402 ، جلسه کارگروه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان چایپاره به ریاست فرماندار شهرستان و با حضور حجت الاسلام داود میرزایی مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان آذربایجان غربی، و اعضای کارگروه در سالن جلسات فرمانداری چایپاره برگزار شد.
🔹سعید شکورزاده فرماندار شهرستان چایپاره در این جلسه ضمن تبریک میلاد فرخنده و موسعود حضرت ثامن الحجج علی بن موسی الرضا(ع) افزود: شهرستان چایپاره در حوزه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت جز شهرستان های پیشرو بوده و با همکاری و مساعدت های مدیران و مسئولین ادارات و اعضای کارگروه در سال 1401 برنامه های فاخر وارزشمندی در این حوزه انجام گرفته است .
🔹وی ادامه داد: استقبال و میزبانی شهید گمنام روستای هدف گردشگری چورس که سال گذشته با عظمت برگزار شد از برنامه های فاخر و با عظمت در این حوزه بود.
🔹فرماندار شهرستان چایپاره در ادامه به فرمایش از مقام معظم رهبری مدظله العالی استناد کرده و افزود : به فرموده رهبر معظم انقلاب نگاهبانی یاد شهداء امروز یک وظیفه است ... زندگی شهیدان را، سبک زندگی شهیدان را برای جوان هایمان، برای نسل های رو به آینده مان تصویر کنیم، ترسیم کنیم و یکی از بهترین کارها و شریف ترین کارها بخصوص در روزگار ما بزرگداشت شهدا است. امروز کشور ما به بزرگداشت اینها احتیاج دارد، کنگره ی بزرگداشت شهیدان را هرچه می توانید با کیفیت برگزار کنید.
🔹وی به سیاست های شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی ایران اشاره و تبیین این سیاست ها در شهرستان پرداخت و مفاد این سیاست ها را تشریح نمود :
1. تبیین، ترویج و تشویق ارزش ها، فضیلت ها و تسهیل رفتارهای ایثارگرانه برای نوجوانان و جوانان، از طریق ارائه الگوهای عینی، جذاب و تاثیرگذار از بین ایثارگران در سیر تعلیم و تربیت.
2. امیدآفرینی، پیشگیری از دلزدگی و مقابله با یأس در عموم مردم با اولویت نسل جوان از طریق عرضه و یادآوری موفقیت ها، دستاوردها، چهره های شاخص و رویش های برآمده از فرهنگ ایثار، فداکاری، جهاد و شهادت.
3. ایجاد بستر مناسب برای رشد متوازن ابعاد علم و تهذیب در فرزندان ایثارگران و ایـجاد آمادگی و شایستگی برای فتـح قله های علم و دانش و ایفای نقش در مدیریت جهادی کشور در چارچوب خودسازی و جامعه پردازی بر اساس اصل ما می توانیم.
4. شناسائی، مستند سازی و معرفی مولفه های سبک زندگی ایثارگرانه مبتنی بر معنویت و اخلاق اسلامی به منظور عرضه مدل کاربردی در مقابل سبک زندگی غربی.
5. جمع آوری، مستند سازی، فرآوری، ماندگار سازی و در دسترس قرار دادن، اسناد، آثار، ایده ها، تاریخ شفاهی و خاطرات ایثارگران دفاع و مقاومت بعنوان میراث معنوی ایثار با تأکید بر پیشگیری از دستبرد فراموشی و تحریف.
6. حضور پرانگیزه، با اقتدار، جوانمردانه همراه با مروت انقلابی، ایثارگران در صف مقدم دفاع از مستضعفان، حفظ و حمایت از شعارهای انقلاب و نزدیک سازی آن به آرمان بزرگ ایجاد تمدن نوین اسلامی برای طلوع خورشید ولایت عظمی.
7. توسعه انگیزه بخش حضور ایثارگرانه آحاد مردم و جوانان و بویژه ایثارگران در عرصه مشارکت سیاسی، اجتماعی و مسابقه خدمت رسانی در حوادث طبیعی و کمبودهای اجتماعی با الهام از تجربیات برگرفته از فرهنگ ایثار و شهادت دوران دفاع مقدس.
8. مردمی سازی فرهنگ ایثار و شهادت از طریق حمایت مؤثر از تشکل های مردمی با اولویت سمن های جوانان فعال، تولیدات فاخر فرهنگی مرتبط با ایثار و شهادت و یادواره های مردمی شهیدان.
9. ارتقاء و توسعه فرهنگ زیارت مزار مطهر شهیدان و دیدار با خانواده های معظم شهدا بویژه در بین نسل جوان
و .....
🔹حجت الاسلام داود میرزایی مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در این جلسه با بیان اولویت ماموریتهای بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اظهار داد: باید به روز باشیم و با تمام توان و ظرفیت در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت با عموم مردم علی الخصوص در بین نسل جوان تلاش کنیم.
🔹میرزایی در پایان صحبت های خود ضمن تقدیر و تشکر از زحمات شهرستان چایپاره ادامه داد اقدامات خوبی در این حوزه در شهرستان صورت گرفته و این شهرستان جزو شهرستان های پیشرو در این امر بوده و امیدواریم این روند ادامه دار باشد.
🔹 در این جلسه امید علی فرهادی رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان نیز به بیان اقدامات شاخص بنیاد در حوزه ماموریتی خود در شهرستان پرداخت .
🔹در پایان این جلسه از تعدادی از اعضای کارگروه با اهداء لوح سپاس تجلیل شد.