دیدار مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) با فرماندار شهرستان چایپاره

🔰دیدار مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) با فرماندار شهرستان چایپاره

✍️به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان چایپاره؛ روز سه شنبه 7 آذر 1402 T مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره)، با فرماندار شهرستان چایپاره در محل دفتر فرماندار دیدار و گفتگو نمودند.

🔻در این دیدار ، شکورزاده فرماندار شهرستان چایپاره در سخنانی بیان داشت: جهت گیری انقلاب اسلامی و امام راحل (ره) توجه به اقشار محروم و آسیب پذیر جامعه  بوده تا با توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی این بخش از جامعه،بستر خودباوری ،خودکفایی و عزت خواهی و سربلندی در جامعه فراهم شود. 

🔻وی با بیان اینکه شاخص سنجش و ارزیابی عملکرد کمیته امداد،توانمند سازی جمعیت هدف هست افزود: احداث مسکن محرومین و اعطای تسهیلات اشتغالزایی توسط کمیته امداد با قوت در شهرستان چایپاره پیگیری شود و انتظار داریم که در این حوزه‌ها توجه ویژه‌ای به شهرستان چایپاره وجود داشته باشد.


🔸آقای مهرافروز مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان نیز خدمات رسانی به محرومین و نیازمندان و تلاش برای توانمند کردن آنان را از مهمترین برنامه های کمیته امداد استان دانست و در زمینه کمک به ساخت مسکن جهت مددجویان شهری و روستایی فاقد مسکن شهرستان را در صورت تأمین زمین و پیگیری واگذاری زمین به مددجویان قول مساعد  داد.                                                                                                                                                                                    

🗓  7 آذرماه 1402                                                                       
#دولت_مردمی