









بازدید فرماندار شهرستان چایپاره از پایگاه موقت امداد و نجات جمعیت هلال احمر
بازدید فرماندار شهرستان چایپاره از پایگاه موقت امداد و نجات جمعیت هلال احمر
فرماندار شهرستان چایپاره:
با مکاتبات متعدد و پیگیری های انجام یافته، سند زمین پایگاه دائم امداد و نجات به نام جمعیت هلال احمر شهرستان چایپاره ثبت و ان شاء الله با تأمین و تخصیص اعتبار لازم ، شاهد ساخت پایگاه دائمی امداد و نجات با نقشه و طرح فاخر در مسیر جاده بین المللی خواهیم بود
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان؛ سعید شکورزاده فرماندار شهرستان چایپاره، از پایگاه موقت امداد و نجات شهید ابراهیم مخلص جمعیت هلال احمر بازدید به عمل آوردند.
فرماندار شهرستان چایپاره در حاشیه بازدید از زمین آماده به ساخت پایگاه دائم امداد و نجات گفت: ان شاء الله با تأمین اعتبار و تخصیص آن از محل اعتبارات کمیته برنامه ریزی و توسعه شهرستان به میزان 70 میلیارد ریال در سال جاری بتوانیم بهزودی کلنگ زنی و ساخت آن را دو طبقه و به مساحت 400 مترمربع با امکانات لازم در خدمت مترددین و هموطنان عزیز باشیم.
فرماندار شهرستان در پایان با اعلام اینکه زمین پایگاه دائم امداد و نجات شهرستان تحویل داده شده است ابراز امیدواری نمود با تأمین و تخصیص اعتبار شاهد ساخت پایگاه دائمی امداد و نجات در شهرستان باشیم.
لازم به توضیح است پایگاه موقت امداد و نجات شهید مخلص جمعیت هلال احمر شهرستان چایپاره با همکاری و مساعدت شهردار و شورای اسلامی شهر قره ضیاء الدین به صورت موقت در اختیار جمعیت هلال احمر قرار گرفته و در پوشش حوادث جاده ای، خدمات درمانی و... آماده ارائه خدمات به شهروندان و مسافرین هستند.
گفتنی است در پایان این بازدید از تعدادی از داوطلبان جمعیت که در مأموریت های سازمانی تلاش های ارزنده ای را انجام داده بودند با اهداء لوح سپاس تجلیل شد.