





لایه دوم آسفالت پروژه ساماندهی سه راهی قره ضیاءالدین آغاز شد و به زودی افتتاح و به بهرهبرداری خواهد رسید
لایه دوم آسفالت پروژه ساماندهی سه راهی قره ضیاءالدین آغاز شد و به زودی افتتاح و به بهرهبرداری خواهد رسید
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان چایپاره؛ پیرو بازدید اخیر سعید شکورزاده فرماندار شهرستان چایپاره از طرح عمرانی ساماندهی سه راهی قره ضیاءالدین ، لایه دوم آسفالت پروژه مذکور امروز پنجشنبه 15 شهریور 1403 آغاز شد.
گفتنی است پروژه ساماندهی سه راهی قره ضیاءالدین با اعتباری بالغ بر 280 میلیارد ریال در حال نهایی شدن است و ان شاء الله به زودی افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید.
فرماندار شهرستان در مصاحبه با صدا و سیمای مرکز استان آذربایجان غربی ضمن ارائه گزارش مبسوطی از ارتقاء شاخص آسفالت راه های روستاهای بالای 20 خانوار شهرستان از 79 درصد در سال 1400 به 93 درصد در سال 1403 ، از تلاش ها و پیگیری های استاندار محترم ، نماینده محترم مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی در توسعه پایدار شهرستان در سه سال گذشته و از تلاش های مدیر کل محترم راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ، مدیر محترم راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان و پیمانکار ، ناظر و مشاور طرح و تمامی مسئولین محترم استانی و شهرستانی که در ارتقاء شاخص آسفالت راه های مواصلاتی شهرستان همت گمارده اند ، قدردانی نمود.